Кравченко, Оксана ІванівнаКозловська, МаринаГетя, Андрій АнатолійовичПахолюк, Віталій2019-02-252019-02-252012Кравченко О. І. Методичні підходи при запровадженні в Україні процесу екологічного маркування продукції / О. І. Кравченко, М. В. Козловська, А. А. Гетя, В. С. Пахолюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 75-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__17.2413-5550https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/3482У статті визначено деякі методологічні питання запровадження екологічного маркування продукції в Україні, зокрема в аграрно-харчових аспектах, запропоновано напрями консолідації зусиль у запровадженні європейських підходів щодо підвищення конкурентоспроможності аграрного сектору економіки України відповідно до вимог СОТ.uk-UAекологічне маркуваннязелена економікаорганічна продукціяжиттєвий цикл продукціїМетодичні підходи при запровадженні в Україні процесу екологічного маркування продукціїArticle