Калашник, Олена ВолодимирівнаБараболя, Ольга ВалеріївнаЮдічева, Ольга ПетрівнаМороз, Світлана ЕдуардівнаБасова, Юлія ОлександрівнаБородай, Анжела БорисівнаРемізова, Надія ЛеонідівнаБуднік, Ніна ВасилівнаКайнаш, Алла ПетрівнаІванов, Олег Миколайович2024-05-222024-05-222020Склад хліба пшеничного «Calabaza» : пат. 145707, Україна: МПК A21D 2/36 (2006.01), A21D 13/062 (2017.01) / О. В. Калашник, О. В. Бараболя, О. П. Юдічева, С. Е. Мороз, Ю. О. Басова, А. Б. Бородай, Н. Л. Ремізова, Н. В. Буднік, А. П. Кайнаш, О. М. Іванов ; володівець Полтавська державна аграрна академія. № u2020 05194; опубл. 28.12. 2020, Бюл. № 24.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17212Склад хліба пшеничного, що містить борошно пшеничне вищого сорту, сухі дріжджі хлібопекарські, сіль кухонну харчову, який відрізняється тим, що додатково містить сік гарбузовий, при наступному співвідношенні інгредієнтів, мас. %: борошно пшеничне 85,0-92,5 сухі дріжджі 2,2-2,4 сіль 1,6-1,8 сік гарбузовий решта.ukхліб, хліб пшеничний, сік гарбузовийСклад хліба пшеничного «Calabaza»Patent