Наконечна, Юлія ГригорівнаБудник, Ніна ВасилівнаМацук, Юлія АнатоліївнаКайнаш, Алла Петрівна2023-02-282023-02-282020-09-25https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/14751Спосіб виробництва м'ясних паштетів, що включає підготовку м'ясної сировини, подрібнення, соління, приготування фаршу, формування, термічну обробку, який відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додають овочеву добавку, за яку використовують бланшований та подрібнений буряк, а компоненти беруть у наступному рецептурному співвідношенні, мас. %: м'ясообрізь яловича варена 15,0-25,0 шкірка свиняча варена у вигляді білково-жирової емульсії 8,0-15,0 шпик 5,0-15,0 печінка бланшована 15,0-20,0 овочеві добавки 10,0-15,0 цибуля смажена 3,0-8,0 соєвий білковий концентрат або соєве борошно 2,5-4,2 сіль та прянощі 1,5-1,8 бульйон решта.Патент на корисну модель "СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА М'ЯСНИХ ПАШТЕТІВ" №144385Patent