Величко, Катерина Іллівна2019-02-222019-02-222018-12https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/3238Величко К.І. Оптимізація технології питного молока в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод» : дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "Магістр" : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / Величко Катерина Іллівна; наук. керівник доцент Л.М. Кузьменко. - Полтава, 2018. - 85 с.Розроблено заходи щодо оптимізації технології питного молока, якості сировини та готової продукції при виробництві питних видів молока в умовах конкретного молокопереробного підприємстваuk-UAМолоко, технологія, молочний продукт, мікробіологічні показники, органолептичні покавзники, фізико-хімічні показники, обладнанняОптимізація технології питного молока в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»Diploma