Макаренко, Петро МиколайовичКарась, Ю. М.2024-01-042024-01-042023УДК: 338.24https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15949Макаренко П. М., Карась Ю. М. Ресурси конкурентних переваг у виробничому потенціалі підприємств : Агросвіт. Дніпро. 2023. No 9-10. С. 58-64 DOI: 10.32702/2306-6792.2023.9-10.58Стаття присвячена дослідженню основ формування виробничого потенціалу підприємства та його складових елементів. В статті розглянуто поняття "виробничий потенціал", визначено фактори впливу на виробничий потенціал. Виробничий потенціал — це можливість людей, землі, засобів праці, галузі або підприємства виробити певний обсяг товару чи послуг.ukвиробничий потенціалресурсиконкурентоспроможністьлюдський капіталінтелектуальний капіталінтелектуальний потенціалтрудові ресурсиРесурси конкурентних переваг у виробничому потенціалі підприємствArticle