Калашник, Олена ВолодимирівнаМороз, Світлана ЕдуардівнаКайнаш, Алла ПетрівнаБородай, Анжела БорисівнаЗаркуа, Кетеван Рамазівна2020-04-032020-04-032019https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/7629Кількісний і якісний склад мікробіоти плодів ківі свідчить, що показники загального бактеріального забруднення перебувають у дозволених межах, як в упаковці, так і без упакування. Отримані результати досліджень дозволяють рекомендувати для зберігання ківі при температурі 8 С у пергаменті для пакування цитрусових плодів.ківі, оцінювання, якість, зберігання, пакуванняОцінювання плодів ківі залежно від умов пакуванняArticle10.31395/2310-0478-2019-2-62-68