Гніденко, Руслан Миколайович2019-02-252019-02-252018-12https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/3440Гніденко Р. М. Оптимізація санітарно-гігієнічних умов переробки м’яса свиней на прикладі ПАТ ,,Богодухівський м’ясокомбінат’’ Харківської області : Дипломна робота на здобуття ступеня вищої освіти "Магістр": спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / Гніденко Руслан Миколайович ; наук. керівник С. О. Ульянко. - Полтава, 2018. - 82 с.Вивчено методи заготівлі, та переробки свиней з виробництвом продукції. Дотримання умов технологічного процесу для одержання продукції високої якості. Представлено всі необхідні розділи. Обраховано економічну ефективність технології. Сформовано висновки і дано конкретні пропозиції.uk-UAОптимізація санітарно-гігієнічних умов переробки м’яса свиней на прикладі ПАТ ,,Богодухівський м’ясокомбінат’’ Харківської областіDiploma