Шелудько, Вікторія Миколаївна2025-08-182025-08-182025-08-07СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ БІСКВІТНОГО ПЕЧИВА: пат. 160104, Україна: МПК A21D 8/00, A21D 2/00 / В. М. Шелудько; володілець Полтавський державний аграрний університет. № u202405688 ; заявл. 02.12.2024; опубл. 06.08.2025. Бюл. № 32.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/19389Спосіб приготування бісквітного печива передбачає приготування збитої маси, введення у збиту масу суміші сипучих інгредієнтів, заміс тіста, викладання тіста у форми, випікання, охолодження. При приготуванні збитої маси додають пюре з бананів, а на етапі введення в збиту масу сипучих інгредієнтів вводять суміш пшеничного борошна вищого ґатунку, рисового борошна та кукурудзяного борошна тонкого помелуukСПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ БІСКВІТНОГО ПЕЧИВАPatent