Назаренко, Валентина ОлексіївнаКайнаш, Алла Петрівна2020-04-032020-04-032013978-611-01-0538-5https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/7635Назаренко В.О. Формування якості товарів. Частина 2. : навч. посібник з грифом МОН / В.О. Назаренко, А.П. Кайнаш //. – К. : Центр учбової літератури, 2013. – 296 с. Матеріал, викладений в посібнику, передбачає вивчення таких питань:характеристика основних чинників, що впливають на якість; ознайомлення з нормативною базою щодо виробництва харчових продуктів тваринного походження; вивчення сировини, що використовується для виробництва продуктів тваринного походження; опанування наукових основ технологічних процесів; характеристика впливу пакувальних матеріалів і тари на якість та збереженість продуктів.сировина, технологічні процеси, якість, дефекти, виробництвоФормування якості товарів. 2 частинаBook