Бараболя, Ольга ВалеріївнаЯновський, Р.2025-05-302025-05-302025-04-22Бараболя О. В., Яновський Р. О. Якість зерна пшениці м ’якої озимої залежно від строків сівби та норм висіву за кліматичних змін в умовах вирощування. Аграрний бізнес: технології вирощування, зберігання, переробки зернових і олійних культур : матеріали І міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 22 квіт. 2025 р.). Полтава : ПДАУ, 2025. С. 11–12.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18975Пшениця м ’яка озима є однією з найважливіших продовольчих культур у світовому агропромисловому комплексі [1, 2]. Вона відіграє значну роль у виробництві зерна, має стабільний попит як на внутрішніх, так і на зовнішніх ринках, а також є основою для виготовлення хлібобулочних виробів, макаронів та інших харчових продуктів. Завдяки високій енергетичній цінності та хорошим хлібопекарським властивостям, ця культура є важливим компонентом раціону населення [3].ukПшениця м ’яка озимазерноякістьстрок сівбинорма висівукліматичні змінивирощуванняЯкість зерна пшениці м ’якої озимої залежно від строків сівби та норм висіву за кліматичних змін в умовах вирощуванняThesis