Будник, Ніна ВасилівнаКрем’янська, Катерина Віталіївна2020-01-222020-01-222018-10-31https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/6699Досліджено можливість використання рослинної сировини, зокрема руколи, кінзи , базиліка, коріандру та розмарину в технології виробництва солоних сиркових мас із зниженим вмістом жиру. Визначено оптимальну кількість солі та рослинних наповнювачів в рецептурному складі мас. Будник Н.В., Крем’янська К.В. Використання рослинних наповнювачів в технології солоних сиркових мас. Актуальні питання технології про-дукції тваринництва: Збірник ста-тей за результата-ми ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтер-нет-конференції 30-31 жовтня 2018 року. Полтава, 2018. С. 229- 233сиркові маси, рукола, базилік,геродієтичне харчування, збалансоване харчування, нутрієнти, сир кисломолочний.Використання рослинних наповнювачів в технології солоних сиркових масArticle