Усенко, Світлана ОлексіївнаВовк, А. А.Усенко, О. О.2023-12-222023-12-222021https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15753Вовк А. А., Усенко О. О., Усенко С. О. Переваги органічного виробництва продукції свинарства. Біологічні, медичні та науково-педагогічні аспекти здоров'я людини : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (21-22 жовтня 2021 року). Полтава, 2021. С. 188–190.В міру підвищення якості життя, люди з року в рік споживають більше м'яса і молочних продуктів. Відповідно до прогнозів, обсяг виробництва м'яса в світі в найближчому майбутньому більш ніж подвоїться.ukСвинарствопродукція свинарстваорганічне виробництвоПереваги органічного виробництва продукції свинарстваThesis