Скрипник, Вячеслав ОлександровичПономаренко, Богдан Геннадійович2023-06-152023-06-152023-06Скрипник В. О., Пономаренко Б. Г. Результати дослідження кінетики температури під час кондуктивного сушіння м’яса. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : Тези доповідей Всеукр. наук.-практ. конф., 8 червня 2023 р. Х. : ДБТУ, 2023. С. 43-44.https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15089Скрипник В. О., Пономаренко Б. Г. Результати дослідження кінетики температури під час кондуктивного сушіння м’яса. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : Тези доповідей Всеукр. наук.-практ. конф., 8 червня 2023 р. Х. : ДБТУ, 2023. С. 43-44.ukРЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕННЯ КІНЕТИКИ ТЕМПЕРАТУРИ ПІД ЧАС КОНДУКТИВНОГО СУШІННЯ М’ЯСА