Крем’янська, Катерина Віталіївна2019-02-182019-02-182018https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/2780Крем’янська К.В. Оптимізація технології виробництва сиркових мас в умовах ПП «Білоцерківська агропромислова група» : магістерська дипломна робота за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр»: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Крем’янська Катерина Віталіївна; наук. керівник доцент, канд.техніч. наук Н.В. Будник. – Полтава, 2018. – 82 с.За результатами досліджень у взятих зразках доведено доцільність використання біологічно активних добавок . Експерементальним шляхом знайдено оптимальну кількість наповнювачів.uk-UAоптимізація технології, функціональне призначення, біологічно активні добавки, дегустаційна оцінкаОптимізація виробництва солоних сиркових мас в умовах ПП "Білоцерківська агропромислова група"Diploma