Пилипенко, Катерина Анатоліївна2020-02-092020-02-092019-04-18УДК 338.43:657:336.221 Т-33https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/7311Пилипенко К. А. Конкурентоспроможність галузі тваринництва: регулятори та важелі. Теорія і практика обліку, контролю і оподаткування в умовах глобального конкурентного середовища Всеукраїнської науково-практичної інтернет- конференції. (м. Херсон, 18-19 березня 2019 р). Херсон: ДВНЗ «ХДАУ», 2019. С. 151-153.конкурентоспроможність галузі тваринництва, регулятори та важелі конкурентоспроможностіРегулятори та важелі підвищення конкурентоспроможності галузей тваринництва можна класифікувати за терміном та часом або періодом здійснення, галузевими напрямами або напрямами впливу на окремі процеси та явища, характером дії (пряме та непряме регулювання), вартістю та ефективністю здійснення тощо. Вони групуються також у відповідності до величини та потужностей, форм організації суб’єктів господарювання, рівня спеціалізації або диверсифікації виробництва, стадій життєвого циклу тваринницьких підприємств та галузей, обґрунтованих стратегій розвитку. Вплив на сукупність регуляторів та важелів здійснюють державна аграрна політика, рівень національної та галузевої продовольчої безпеки, інноваційно-інвестиційна привабливість, рівень модернізації тваринницьких галузей, їх експортний потенціал, управлінський рівень застосуванняКОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ГАЛУЗІ ТВАРИННИЦТВА: РЕГУЛЯТОРИ ТА ВАЖЕЛІThesis