Publication: Харчовий напрям використання сої
dc.contributor.author | Білявська, Людмила Григорівна | |
dc.contributor.author | Діянова, Анна Олександрівна | |
dc.contributor.author | Білявський, Юрій Вікторович | |
dc.date.accessioned | 2025-06-11T07:01:51Z | |
dc.date.available | 2025-06-11T07:01:51Z | |
dc.date.issued | 2025-06-11 | |
dc.description | Білявська Л. Г., Діянова А. О., Білявський Ю. В. Харчовий напрям використання сої. Аграрна освіта і наука: досягнення та перспективи розвитку : матеріали V міжнародної науково-практичної конференції (Біла Церква, 28 березня 2024 р.). Біла Церква : БНАУ, 2024. С.10-13. | |
dc.description.abstract | Важливим засобом поліпшення здоров’я людства є розробка продуктів харчування за допомогою інноваційних селекційних програм. Соя культурна (Glycine max (L.) Merr.) – цінна стратегічна культура. Овочева соя (едамаме, Glycine max var. Shirofumi) – досить популярний продукт харчування у країнах Азії. Вона є незамінним компонентом для вегетаріанських і веганських дієт. Вона все більше стає актуальною в Європі. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/19065 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.subject | соя | |
dc.subject | сорт | |
dc.subject | селекція | |
dc.subject | особливості | |
dc.subject | врожайність | |
dc.subject | білок | |
dc.subject | жир | |
dc.subject | якісний склад насіння | |
dc.subject | кислоти різного типу | |
dc.title | Харчовий напрям використання сої | |
dc.type | Article | |
dspace.entity.type | Publication |