Publication:
Харчовий напрям використання сої

dc.contributor.authorБілявська, Людмила Григорівна
dc.contributor.authorДіянова, Анна Олександрівна
dc.contributor.authorБілявський, Юрій Вікторович
dc.date.accessioned2025-06-11T07:01:51Z
dc.date.available2025-06-11T07:01:51Z
dc.date.issued2025-06-11
dc.descriptionБілявська Л. Г., Діянова А. О., Білявський Ю. В. Харчовий напрям використання сої. Аграрна освіта і наука: досягнення та перспективи розвитку : матеріали V міжнародної науково-практичної конференції (Біла Церква, 28 березня 2024 р.). Біла Церква : БНАУ, 2024. С.10-13.
dc.description.abstractВажливим засобом поліпшення здоров’я людства є розробка продуктів харчування за допомогою інноваційних селекційних програм. Соя культурна (Glycine max (L.) Merr.) – цінна стратегічна культура. Овочева соя (едамаме, Glycine max var. Shirofumi) – досить популярний продукт харчування у країнах Азії. Вона є незамінним компонентом для вегетаріанських і веганських дієт. Вона все більше стає актуальною в Європі.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/19065
dc.language.isouk
dc.subjectсоя
dc.subjectсорт
dc.subjectселекція
dc.subjectособливості
dc.subjectврожайність
dc.subjectбілок
dc.subjectжир
dc.subjectякісний склад насіння
dc.subjectкислоти різного типу
dc.titleХарчовий напрям використання сої
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Збірник_БілаЦерк_2024.pdf
Size:
621.12 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: