Publication: Основні аспекти щодо вирощування соняшника
Loading...
Date
2024-11-28
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ПДАУ
Abstract
Безпека харчових продуктів для кожної країни забезпечується наданням доступності екологічно безпечної та доступної категорії продуктів.
Серед важливих продуктів харчування людини вони є цінним полівітамінним продуктом для харчової та фармацевтичної промисловості завдяки вмісту ефективних біологічно активних органічних компонентів і мінеральних речовин [1].
Description
Keywords
Соняшник, вирощування, грунт, густота
Citation
Шакалій С. М., Кулик Є. І. Основні аспекти щодо вирощування соняшника. Актуальні напрями та проблематика у технологіях вирощування продукції рослинництва : матеріали III міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 28 листоп. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 124–126.