Кваліфікаційні роботи
Permanent URI for this community
Browse
Browsing Кваліфікаційні роботи by Author "Апойков, Артем Андрійович"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Оптимізація технології напівкопчених ковбас на основі курячого м’яса в умовах ТОВ «Фірма «Заря»(Полтавська державна аграрна академія, 2018) Апойков, Артем АндрійовичПроаналізовано сучасне виробництво м’ясних виробів, фізико-хімічні та кулінарні якості м’яса птиці. Розглянуто технологію виробництва напівкопчених ковбас, режими обробки м’ясної сировини, асортимент продукції, ключові проблеми та оптимізація рецептури фаршу. Описане поетапно введення ММО птиці в рецептуру ковбаси Краківська. Розрахована економічна ефективність виробництва напівкопченої ковбаси Краківська за умови використання м’яса птиці ММО. Наведені заходи з охорони праці та екологічної експертизи. Представлені висновки по роботі та список літературних джерел.