181 «Харчові технології» - Магістри 2023-2024
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 181 «Харчові технології» - Магістри 2023-2024 by Author "Галкін, О. В."
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Удосконалення технології виробництва вершкового масла(2023-12) Галкін, О. В.; Тендітник, Володимир СергійовичМета роботи: розробити, удосконалити технологію вершкового масла. Об’єкт вивчення: технологічний процес виробництва масла. Предмет вивчення: технологія масла, склад і властивості готового продукту. Методи дослідження: синтез та аналіз, органолептичні, фізико-хімічні, статистичний аналіз. Пояснювальна записка містить огляд літератури, опис матеріалів і методик, результати проведених досліджень. Доведено обґрунтування висновків і на їх підставі рекомендацій щодо удосконалення технології вершкового масла і покращення його якості. Даною роботою встановлено: дію різних факторів на якість вершкового масла, оптимальні пори року для виробництва вершкового масла, технологічну схему його виробництва, видані рекомендації щодо впровадження рекомендацій у виробництво на відповідних підприємствах.