181 «Харчові технології» - Магістри 2023-2024
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 181 «Харчові технології» - Магістри 2023-2024 by Author "Качур Владислав Сергійович"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Удосконалення технології здобного печива за рахунок використання рослинної сировини(2023-12) Качур Владислав СергійовичЕкспериментальним шляхом обґрунтована доцільність використання борошна пророщеної пшениці в технології печива здобного з додаванням його на стадії замішування тіста в кількості 50% від маси борошна. Доцільність використання борошна пророщеної пшениці підтверджено визначенням якості зразків печива здобного за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Використання борошна пророщеної пшениці розширить асортимент печива здобного покращеного нутрієнтного складу. Визначені критичні контрольні точки та критичні межі при аналізі небезпечних чинників під час технологічного процесу виготовлення печива здобного.