181 «Харчові технології» - Магістри 2023-2024
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 181 «Харчові технології» - Магістри 2023-2024 by Author "Тендітник, Володимир Сергійович"
Now showing 1 - 2 of 2
Results Per Page
Sort Options
Item Удосконалення технології виробництва вершкового масла(2023-12) Галкін, О. В.; Тендітник, Володимир СергійовичМета роботи: розробити, удосконалити технологію вершкового масла. Об’єкт вивчення: технологічний процес виробництва масла. Предмет вивчення: технологія масла, склад і властивості готового продукту. Методи дослідження: синтез та аналіз, органолептичні, фізико-хімічні, статистичний аналіз. Пояснювальна записка містить огляд літератури, опис матеріалів і методик, результати проведених досліджень. Доведено обґрунтування висновків і на їх підставі рекомендацій щодо удосконалення технології вершкового масла і покращення його якості. Даною роботою встановлено: дію різних факторів на якість вершкового масла, оптимальні пори року для виробництва вершкового масла, технологічну схему його виробництва, видані рекомендації щодо впровадження рекомендацій у виробництво на відповідних підприємствах.Item «Удосконалення технології сирного продукту з використанням соєвого білка»(2023-12) Аранчій, Я. С.; Тендітник, Володимир СергійовичДаною роботою встановлено: оптимальну дозу соєвого білка при виробництві сирного продукту, оптимальну температуру, режими та технологічну схему його виробництва, видані рекомендації щодо впровадження у виробництво на відповідних підприємствах. This work established: the optimal dose of soy protein in the production of cheese products, the optimal temperature, regimes and technological scheme of its production, recommendations were issued for implementation in production at the relevant enterprises.