Патенти на винахід_2023
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Патенти на винахід_2023 by Author "Дубова, Галина Євгеніївна"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Спосіб запобігання ферментативному потемнінню свіжого картопляного соку(Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій, 2023) Дубова, Галина ЄвгеніївнаСпосіб запобігання ферментативному потемнінню свіжого картопляного соку, що передбачає використання речовин-інгібіторів ферментів рослинного походження, який відрізняється тим, що як речовини-інгібітори ферментів використовують коріння хрону, гриби гливи, суспензію гірчичного порошку, при цьому спочатку проводять попередню обробку картоплі шляхом очищення і промивання, подрібнення у блендері або в подрібнюючих машинах разом з промитим, очищеним та нарізаним коренем хрону не менше 7 % або промитими та нарізаними свіжими грибами гливи не менше 12 %, або водною суспензією гірчичного порошку в кількості не менше 5 % до загальної маси картоплі, додавання до отриманої маси охолодженої кип'яченої води для полегшення подальшого відокремлення соку та відпресовування