Патенти на корисну модель_2025
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Патенти на корисну модель_2025 by Author "Карбан, Юлія Василівна"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА БРИНЗИ З ЕХІНАЦЕЄЮ(Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій, 2025-06-18) Карбан, Юлія Василівна; Поліщук, Анатолій Анатолійович; Усенко, Світлана Олексіївна; Сябро, Альона Сергіївна; Іванов, Олег МиколайовичСпосіб виробництва бринзи з ехінацеєю включає використання нормалізованого та пастеризованого молока, в яке вносять розчин хлористого кальцію, бактеріальну закваску для розсільних сирів і молокозсідний фермент, зсідання молока, розрізання згустку та обробку сирного зерна, формування та пресування бринзи, соління і дозрівання. Після розрізання згустку відразу вносять екстракт молодого листя ехінацеї - 0,5% від маси сирного зерна, що попередньо у сухому стані подрібнюють та запарюють у гарячій воді для дезінфекції і розкриття запаху та смаку