Патенти на корисну модель_2025
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Патенти на корисну модель_2025 by Author "Поліщук, Анатолій Анатолійович"
Now showing 1 - 2 of 2
Results Per Page
Sort Options
Item СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА БРИНЗИ З ЕХІНАЦЕЄЮ(Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій, 2025-06-18) Карбан, Юлія Василівна; Поліщук, Анатолій Анатолійович; Усенко, Світлана Олексіївна; Сябро, Альона Сергіївна; Іванов, Олег МиколайовичСпосіб виробництва бринзи з ехінацеєю включає використання нормалізованого та пастеризованого молока, в яке вносять розчин хлористого кальцію, бактеріальну закваску для розсільних сирів і молокозсідний фермент, зсідання молока, розрізання згустку та обробку сирного зерна, формування та пресування бринзи, соління і дозрівання. Після розрізання згустку відразу вносять екстракт молодого листя ехінацеї - 0,5% від маси сирного зерна, що попередньо у сухому стані подрібнюють та запарюють у гарячій воді для дезінфекції і розкриття запаху та смакуItem СПОСІБ ЕКОЛОГІЧНОГО ОЗДОРОВЛЕННЯ БІОСЕРЕДОВИЩА ПРИРОДНИХ ТА ШТУЧНИХ ВОДНИХ ОБ'ЄКТІВ(Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій, 2025-06-11) Іванов, Олег Миколайович; Шостя, Анатолій Михайлович; Усенко, Світлана Олексіївна; Слинько, Віктор Григорович; Кузьменко, Лариса Михайлівна; Шаферівський, Богдан Сергійович; Ільченко, Марія Олександрівна; Сябро, Альона Сергіївна; Михайлютенко, Світлана Миколаївна; Поліщук, Анатолій АнатолійовичСпосіб екологічного оздоровлення біосередовища природних та штучних водних об'єктів передбачає відсмоктування середнього шару донних мулових відкладів, залишаючи при цьому незайманий поверхневий шар товщиною 20 см. Об'єм мулових відкладень перед відсмоктуванням попередньо піддають роздробленню в механічному подрібнювачі