Патенти та авторські свідоцтва. Факультет обліку та фінансів
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Патенти та авторські свідоцтва. Факультет обліку та фінансів by Author "Антонець, Анатолій Вікторович"
Now showing 1 - 2 of 2
Results Per Page
Sort Options
Item Спосіб виготовлення настою для ароматизації кондитерських виробів(Український інститут інтелектуальної власності, 2021-05-12) Фастівець, Анна Віталіївна; Дорогань-Писаренко, Людмила Олександрівна; Чіп, Людмила Олександрівна; Ходаківська, ЛіліяОлександрівна; Грибовська, Юлія Миколаївна; Кононенко, Жанна Андріївна; Антонець, Анатолій Вікторович; Аранчій, Валентина Іванівна; Березіна, Людмила Михайлівна; Литвин, Олександр Юрійович; Прасолов, Євген ЯковичСпосіб виготовлення настою для ароматизації кондитерських виробів, що включає підготовку, сортування, промивку, сушіння, обробку сировини етиловим спиртом, який відрізняється тим, що використовують свіжу квітучу зелень протягом 18…25 год. з моменту збирання, проводять 3,5…7 хв. сортування, замочування на 23…35 хв. і дво-триразове миття проточною водою з душовим ополіскуванням шару зелені товщиною 1,7…3,7 см, видаляють поверхневу воду 1,7…4,0 хв. обробкою зелені на трясучці, здрібнюють на розмір 0,7…3,5 мм і сушать сировину на повітрі до відносної вологості 8…12 % при 67…37 °C, зі швидкістю подачі зелені 0,37…0,17 м/хв. і з витратою 25000…31000 м3/год. повітря протягом 4,1…5,3 год. з наступною подвійноюобробкою водно-спиртовим розчином: при 17…23 °C з об'ємною часткою спирту 63…72 % при першій обробці і 34…42 % - при другій, з дво-триразовим перемішуванням тривалістю 7,5…11,8 хв. в екстракторі з тривалістю процесу настоювання 3,45…4,2 доби після першої обробки, і 3,6…5,3 доби після другої обробки, та зливають самопливом в ємність готовий продукт настою через фільтр-пастку після першої обробки протягом 2,7…3,6 год., після другої - протягом 3,2…4,2 год., з наступним змішуванням, фільтруванням, та перевіряють настій на наявність токсичних елементів, важких металів експрес-методом та вантажать в ємності для зберігання або для приготування купажного сиропу.Item Спосіб визначення сили механічного удару(Український інститут інтелектуальної власності, 2022-06-08) Іванов, Олег Миколайович; Арендаренко, Володимир Миколайович; Сімонов, Кирило Вікторович; Антонець, Анатолій Вікторович; Флегантов, Леонід Олексійович; Лега, Ольга Василівна; Яловега, Людмила Василівна; Сіренко, Олена Вікторівна; Прийдак, Тетяна БорисівнаСпосіб визначення сили механічного удару, що включає використання п'єзоелектричного методу перетворення механічного удару в еквівалентний електричний сигнал з певним амплітудним сплеском, який відрізняється тим, що електричний сигнал оцифровується аналого-цифровим перетворювачем, співставляється з попередньо сформованою тарувальною електромеханічною характеристикою п'єзоелектричного перетворювача для пошуку еквівалентного до зафіксованого електричного сигналу значення сили механічного удару з наступним кодуванням результату пошуку та передачі його, за допомогою бездротового мережевого протоколу обміну даних WiFi, до мобільних засобів зв'язку чи персональних комп'ютерів для графічного відображення отриманої інформації про величину механічного удару.