181 «Харчові технології» - Магістри 2023-2024
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 181 «Харчові технології» - Магістри 2023-2024 by Author "Корнійчук Артур Сергійович"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Удосконалення технології крекерів за рахунок використання рослинної сировини(2023-12) Корнійчук Артур СергійовичЕкспериментальним шляхом обґрунтована доцільність використання шроту кунжуту в технології крекерів з додаванням його на стадії замішування тіста. Встановлено оптимальний вміст шроту – 20 % від маси борошна. Доцільність використання шроту кунжуту підтверджено визначенням якості зразків крекерів із шротом кунжуту за органолептичними та фізико-хімічними показниками. Додавання шроту кунжуту в кількості 20% схвалено дегустаторами, такий вміст шроту покращує смак та аромат крекеру. Використання шроту кунжуту в технології крекеру розширить асортимент борошняних кондитерських виробів покращеного нутрієнтного складу. Проведено аналіз небезпечних чинників, при виробництві крекерів та визначені шляхи їх уникнення