181 «Харчові технології» - Магістри 2023-2024
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 181 «Харчові технології» - Магістри 2023-2024 by Author "Моргун Луїза"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Дослідження технології печива з використанням рослинної сировини підвищеної харчової цінності(2023-12-13) Моргун Луїза; Шелудько, Вікторія МиколаївнаМоргун Л.В. Дослідження технології печива за рахунок використання рослинної сировини підвищеної харчової цінності. Мета кваліфікаційної роботи полягає в удосконаленні технології здобного пісочно-відсадного печива з використанням рослинної сировини підвищеної харчової цінності. Об’єкт дослідження - технологія здобного пісочно-відсадного печива підвищеної харчової цінності. За результатами досліджень удосконалено технологію здобного пісочно-відсадного печива підвищеної харчової цінності, розроблено рецептури виробів, досліджено показники якості виробів.