Патенти на корисну модель_2017
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Патенти на корисну модель_2017 by Subject "біологічна активність"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Спосіб оцінки сортів пшениці м’якої для створення продуктів підвищеної біологічної активності(2017-09-25) Поспєлов, Сергій Вікторович; Чеботарьова, Людмила ВасилівнаСпосіб оцінки сортів пшениці м'якої для створення продуктів підвищеної біологічної активності включає визначення гемаглютинуючої активності в проростках пшениці у діапазоні рН від 6,5 до 8,0 і розраховують бал оцінки за формулою: ОС=(ГА6,5+ГА7,0+ГА7,5+ГА8,0)/4, де ОС - оцінка сорту, бали; ГА6,5, ГА7,0, ГА7,5, ГA8,0 - гемаглютинуюча активність при відповідному значенні рН, бали. При цьому чим вище бал, тим більшу біологічну активність має сорт