Українська
English
Deutsch
Español
Français
Latviešu
Nederlands
Polski
Português
Suomi
Svenska
Ελληνικά
Log In
Email address
Password
Log in
or
Log in with ORCID
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
All of DSpace
Українська
English
Deutsch
Español
Français
Latviešu
Nederlands
Polski
Português
Suomi
Svenska
Ελληνικά
Log In
Email address
Password
Log in
or
Log in with ORCID
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Home
Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Кваліфікаційні роботи
181 "Харчові технології" - Магістри 2022-2023
Browse by Subject
181 "Харчові технології" - Магістри 2022-2023
Permanent URI for this collection
https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/12525
Browse
Recent Submissions
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Recent Submissions
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
By Subject Category
Browsing 181 "Харчові технології" - Магістри 2022-2023 by Subject
Browse
Now showing
1 - 20 of 24
Results Per Page
1
5
10
20
40
60
80
100
Sort Options
Ascending
Descending
активність води
1
антиоксидантна активність
1
бджолиний пилок
1
біологічна цінність
1
екстракт
1
екструзія
1
енергетична цінність
1
каштанове борошно
1
колагенвмісна сировина
1
колір
1
макаронні вироби
1
молочна кислота
1
насіння коріандру
1
поліфеноли
1
реологія
1
свиняча шкіра
1
смак
1
снеки
1
субкритична вода
1
сік картоплі
1
«
1
(current)
2
»