08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)»
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)» by Subject "м’ясопереробна ланка агропромислового виробництва, стратегічні альтернативи"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Формування інноваційного розвитку м'ясопереробних підприємств(Полтавська державна аграрна академія, 2016-06-30) Муллер, Марина ВячеславівнаДисертація присвячена дослідженню та узагальненню теоретико-методичних та науково-практичних рекомендацій щодо формування інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств. Досліджено сутність інноваційного розвитку та понять, що в нього входять – новацій, інновацій, інноваційної діяльності. Проаналізовано й доповнено існуючу класифікацію інновацій та визначені чинники інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств. Удосконалено методичні аспекти оцінки інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств. Проаналізовано виробничо-економічну діяльність та стан інноваційного розвитку м’ясопереробних підприємств Полтавської області. Обґрунтовано вибір та використання стратегічних альтернатив за типами інноваційного розвитку досліджуваних підприємств. Удосконалено стратегічне управління інноваційним розвитком м’ясопереробних підприємств.