Publication: Агробіологічні основи формування продуктивності пшениці ярої
dc.contributor.author | Бараболя, Ольга Валеріївна | |
dc.contributor.author | Латиш, А. | |
dc.date.accessioned | 2025-05-30T06:48:37Z | |
dc.date.available | 2025-05-30T06:48:37Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.description.abstract | В Україні яра пшениця є однією з основних зернових культур, яку вирощують з великим економічним та продовольчим значенням. Зерно цієї культури використовується в різних галузях: від хлібопекарської промисловості до виробництва комбікормів. Водночас важливим є поліпшення якості зерна та збільшення врожайності, що безпосередньо впливає на ефективність сільського господарства [1]. | |
dc.identifier.citation | Бараболя О., Латиш А. Агробіологічні основи формування продуктивності пшениці ярої. Актуальні проблеми сучасної науки: теоретичні та практичні дослідження молодих учених : матеріали ІІІ всеукр. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 14-15 квіт. 2025 р.). Полтава, 2025. С. 8–10. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18965 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ПДАУ | |
dc.subject | Пшениця яра | |
dc.subject | продуктивність | |
dc.subject | агробіологічні основи | |
dc.title | Агробіологічні основи формування продуктивності пшениці ярої | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |