Publication: Формування показників якості пшениці м'якої ярої за використання комплексних добрив
dc.contributor.author | Шакалій, Світлана Миколаївна | |
dc.contributor.author | Ситник, А. | |
dc.date.accessioned | 2023-10-19T13:01:23Z | |
dc.date.available | 2023-10-19T13:01:23Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.description.abstract | Якість зерна пшениці – поняття комплексне. Воно містить ряд ознак, що характеризують його поживну цінність, борошномельні і хлібопекарські властивості. Застосування поліфункціональних препаратів є одним із способів посилення росту і розвитку рослин, поліпшення якості зерна, збільшення продуктивності озимої пшениці, підвищення стійкості рослин до хвороб і шкідників. | |
dc.identifier.citation | Шакалій С. М., Ситник А. П. Формування показників якості пшениці м'якої ярої за використання комплексних добрив. Інноваційні технології в рослинництві – запорука сталого розвитку сільського господарства : матеріали II всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава 26 верес. 2023 р.). Полтава, 2023. С. 18–19. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15339 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.subject | Якість зерна пшениці | |
dc.subject | пшениця м'яка яра | |
dc.subject | добрива | |
dc.subject | використання комплексних добрив | |
dc.title | Формування показників якості пшениці м'якої ярої за використання комплексних добрив | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 9ee050d7-683d-4a04-bec0-96ebcfcc2bad | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 9ee050d7-683d-4a04-bec0-96ebcfcc2bad |