Publication:
Аналіз технології забою свиней

dc.contributor.authorТитаренко А.М.
dc.date.accessioned2025-04-07T16:28:33Z
dc.date.available2025-04-07T16:28:33Z
dc.date.issued2022
dc.descriptionТитаренко А.М. Аналіз технології забою свиней: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 64 с.
dc.description.abstractВивчення технології забою свиней в умовах ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат»
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18747
dc.language.isouk
dc.titleАналіз технології забою свиней
dc.typeDataset
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
Титаренко А_М.pdf
Size:
15.27 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: