204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2021-2022
Permanent URI for this collection
Browse
Recent Submissions
Publication Аналіз технології шинкових виробів(2022) Хоролець Р.А.Вивчення головних технологічних процесів виготовлення та оптимізація технології шинкових ковбас в умовах Глобинського м’ясокомбінатуPublication Аналіз технології забою свиней(2022) Титаренко А.М.Вивчення технології забою свиней в умовах ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат»Publication Аналіз технології натуральних м’ясних напівфабрикатів(2022) Супруненко В.М.Вивчення особливостей технології натуральних м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ «М’ясокомбінат «Ювілейний».Publication Годівля свиней в умовах ТОВ «НВП «Глобинський свинокомплекс»(2022) Скринник В.Г.Вивчення технології годівлі свиней в умовах ТОВ НВП «Глобинський свинокомплекс» на відділенні у с. Обознівка.Publication Аналіз технології сиров'ялених ковбас(2022) Вертій В.А.Аналіз головних технологічних процесів виготовлення сиров’ялених ковбас в умовах Глобинського м’ясокомбінату.Publication Технологія виробництва молока в умовах ТОВ «Промінь-Лан» Кременчуцького району Полтавської області(2022) Ракович В.І.вивчення та аналіз технології виробництва молока в умовах господарства та аналіз її економічної ефективностіPublication Аналіз технології виробництва свинини в умовах ПП «імені Калашника» Полтавського району Полтавської області(2022) Чередник А.Ваналіз технології виробництва свинини в умовах ПП «імені Калашника» Полтавського району Полтавської областіPublication Технологія вирощування ремонтного молодняку великої рогатої худоби в умовах СТОВ «Скіф» Полтавського району(2022) Базюк О.Ю.вивчення стану технології вирощування молодняку великої рогатої худоби в умовах господарстваPublication Аналіз технології виробництва молока в умовах ПП «Ланна–Агро» Полтавського району Полтавської області(2022) Трохименко В.С.аналіз технології виробництва молока в умовах ПП “Ланна – Агро” Полтавського району Полтавської областіPublication Аналіз технології виробництва молока в умовах ТОВ «Білагро» Миргородського району Полтавської області»(2022) Камінська Ю.Баналіз технології виробництва молока в умовах ТОВ «Білагро» Миргородського району Полтавської областіPublication Технологія виробництва молока в умовах ТОВ «Мадег»(2022) МАДЯР ОКСАНА МИКОЛАЇВНАаналіз технології виробництва молока в умовах ТОВ «Мадег» Лубенського району Полтавської областіPublication Технологія плавлених сирів в умовах ТОВ «Пирятинський сирзавод»(2022) КРАТ АНТОН ПАВЛОВИЧбув аналіз технології виробництва плавлених сирів в умовах ТОВ «Пирятинський сирзавод»Publication Технологія кисломолочного сиру та сиркових виробів в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»(2022) СОЧКА ІГОР ВЯЧЕСЛАВОВИЧаналіз технології кисломолочного сиру та виробів з нього в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»Publication Технологія вирощування молодняку великої рогатої худоби в ВП АФ «Шишацька» ТОВ «Агрофірма «ім. Довженка»(2022) Сафонова Тетяна Юріївнааналіз технології вирощування молодняку великої рогатої худоби в умовах ВП АФ «Шишацька» ТОВ «АФ ім. Довженка».Publication Технологія кисломолочного сиру в умовах ПП «Білоцерківська агропромислова група»(2022) СНИТКА АНЖЕЛА ОЛЕГІВНАаналіз технології кисломолочного сиру в умовах ПП «Білоцерківська агропромислова група»Publication Технологія вершкового масла в умовах ТОВ «Лубенський молочний завод»(2022) Плита Марина Олександрівнааналіз технології вершкового масла в умовах підприємства ТОВ «Лубенський молочний завод».Publication Технологія виробництва молока в умовах ТОВ «Білагро»»(2022) Омельковець Софія Анатоліївнааналіз діючої технології виробництва молока в умовах ТОВ «Білагро» Миргородського району Полтавської областіPublication Технологія молочних каш для дитячого та дієтичного харчування в умовах ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування»(2022) ОВЧАРЕНКО АНАСТАСІЯ ОЛЕКСАНРІВНАаналіз технології виробництва молочних каш для дитячого та дієтичного харчування в умовах ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування»Publication Технологія напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат(2022) Мошковська Аня Сергіївнааналіз технології виробництва напівкопчених ковбас в умовах підприємства ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат».Publication аналіз технології вершкового масла в умовах підприємства ТОВ «Лубенський молочний завод»(2022) ЛЕЩЕНКО ІННА ІВАНІВНАаналіз технології вершкового масла в умовах підприємства ТОВ «Лубенський молочний завод»