Publication:
Сучасні технології зберігання зерна: зовнішні методи та тенденції

dc.contributor.authorБараболя, Ольга Валеріївна
dc.date.accessioned2025-05-30T07:11:42Z
dc.date.available2025-05-30T07:11:42Z
dc.date.issued2025
dc.description.abstractУявіть собі зерно як живий організм, адже в його структурі постійно протікають різноманітні біологічні та хімічні реакції. Під час зберігання зерно продовжує «дихати», втрачаючи масу через процеси розщеплення цукрів та інших органічних речовин. Цей процес значною мірою залежить від змін температури та вологості у масі зерна. Саме тому критично важливо постійно контролювати ці два параметри, оскільки вони безпосередньо впливають як на якість, так і на обсяг збереженого врожаю [1].
dc.identifier.citationБараболя О. В. Сучасні технології зберігання зерна: зовнішні методи та тенденції. Хімія, біотехнологія, екологія та освіта : зб. матеріалів ІХ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 15-16 трав. 2025 р.). Полтава, 2025. С. 294–300.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18970
dc.language.isouk
dc.subjectЗерно
dc.subjectзберігання
dc.subjectтехнологія
dc.subjectзовнішні методи
dc.titleСучасні технології зберігання зерна: зовнішні методи та тенденції
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Сучасні технології зберігання.pdf
Size:
803.4 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: