Publication: Ефективність використання біопрепаратів для підвищення продуктивності сої
dc.contributor.author | Баган, Алла Василівна | |
dc.contributor.author | Маслівець, О. | |
dc.date.accessioned | 2025-01-07T12:30:17Z | |
dc.date.available | 2025-01-07T12:30:17Z | |
dc.date.issued | 2024-11-26 | |
dc.description.abstract | Соя є єдиним із найбільш розповсюджених та значущих зернобобових культур у світі. Вона щороку займає посівні площі, що перевищують 120 мільйонів гектарів, підтверджуючи її місце в глобальному сільському господарстві. Соя також займає ключові позиції серед олійних культур, що цінуються завдяки своєму багатому хімічному складу. Її широке поширення обумовлено високою поживною цінністю, що включає великий вміст білка, а також значну економічну вигоду вирощування цієї культури. Виробництво сої забезпечує стабільний дохід фермерам і є вигідним для аграрного сектору в цілому. Тому соя – це стратегічно важлива культура як на світовому, так і на національному рівнях. | |
dc.identifier.citation | Баган А. В., Маслівець О. В. Ефективність використання біопрепаратів для підвищення продуктивності сої. Сучасні аспекти і технології у захисті рослин : матеріали VI міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 26 листоп. 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 86–89. DOI: 10.5281/zenodo.14534615 | |
dc.identifier.isbn | 978-617-8466-00-8 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/17758 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ПДАУ | |
dc.subject | Соя | |
dc.subject | біопрепарати | |
dc.subject | продуктивність | |
dc.title | Ефективність використання біопрепаратів для підвищення продуктивності сої | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |