Publication:
Використання насіння льону як джерела корисних нетрадиційних харчових речовин у технології хліба

dc.contributor.authorБараболя, Ольга Валеріївна
dc.date.accessioned2023-10-24T11:36:21Z
dc.date.available2023-10-24T11:36:21Z
dc.date.issued2023
dc.description.abstractСьогоденна проблема підвищення харчової цінності самих популярних і часто вживаних продуктів харчування це невід’єма частка сучасних розробок в галузі харчових технологій. Якісні і кількісні зміни раціону харчування людини, які відбулися за останні десятиліття відповідно характеризуються надмірною кількістю рафінованих та висококалорійних продуктів, бідних на рослинні білки, поліненасичені жирні кислоти, харчові волокна, мінеральні речовини. Це звичайно і стало причиною порушення надходження до організму сучасної людини важливих поживних речовин [1].
dc.identifier.citationБараболя О. Використання насіння льону як джерела корисних нетрадиційних харчових речовин у технології хліба. Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : матеріали VII міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 20 верес. 2023 р.). Київ : НУХТ, 2023. С. 49–51.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15361
dc.language.isouk
dc.subjectНасіння льону
dc.subjectнетрадиційні харчові речовини
dc.subjectтехнологія хліба
dc.subjectлляний шрот
dc.titleВикористання насіння льону як джерела корисних нетрадиційних харчових речовин у технології хліба
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Збірник 20-21 вересня 2023 року Бараболя О. Хліб.pdf
Size:
983.42 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
16.99 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: