Publication: Аналіз сортів бобових овочевих культур за господарсько-корисними ознаками, кількісним та якісним складом в реєстрі сортів рослин
dc.contributor.author | Рожко, Ілона Іванівна | |
dc.contributor.author | Кулик, Максим Іванович | |
dc.date.accessioned | 2025-05-13T09:33:44Z | |
dc.date.available | 2025-05-13T09:33:44Z | |
dc.date.issued | 2025-03-31 | |
dc.description.abstract | Овочеві культури відрізняються значним різноманіттям, що проявляється в їхній морфологічній будові, реакції на кліматичні умови та вимогах до агротехнічних заходів. Ці особливості істотно впливають на їхній продуктивний потенціал [1]. Крім того, сортові характеристики також відіграють важливу роль у формуванні врожайності, якості продукції та стійкості рослин до абіотичних і біотичних факторів [2]. Сукупність цих чинників має вирішальне значення для розвитку як промислового, так і присадибного овочівництва [3, 4]. | |
dc.identifier.citation | Рожко І. І., Кулик М. І. Аналіз сортів бобових овочевих культур за господарсько-корисними ознаками, кількісним та якісним складом в реєстрі сортів рослин. Сучасні напрями та досягнення селекції і насінництва сільськогосподарських культур : матеріали ІІІ всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 31 берез. 2025 р.). Полтава : ПДАУ, 2025. С. 44–46. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18877 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ПДАУ | |
dc.subject | Державний реєстр сортів | |
dc.subject | овочеві культури | |
dc.subject | бобові | |
dc.subject | сорт | |
dc.subject | господарсько-корисні ознаки | |
dc.subject | кількісний склад | |
dc.subject | якісний склад | |
dc.title | Аналіз сортів бобових овочевих культур за господарсько-корисними ознаками, кількісним та якісним складом в реєстрі сортів рослин | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |