Publication:
Аналіз сортів бобових овочевих культур за господарсько-корисними ознаками, кількісним та якісним складом в реєстрі сортів рослин

dc.contributor.authorРожко, Ілона Іванівна
dc.contributor.authorКулик, Максим Іванович
dc.date.accessioned2025-05-13T09:33:44Z
dc.date.available2025-05-13T09:33:44Z
dc.date.issued2025-03-31
dc.description.abstractОвочеві культури відрізняються значним різноманіттям, що проявляється в їхній морфологічній будові, реакції на кліматичні умови та вимогах до агротехнічних заходів. Ці особливості істотно впливають на їхній продуктивний потенціал [1]. Крім того, сортові характеристики також відіграють важливу роль у формуванні врожайності, якості продукції та стійкості рослин до абіотичних і біотичних факторів [2]. Сукупність цих чинників має вирішальне значення для розвитку як промислового, так і присадибного овочівництва [3, 4].
dc.identifier.citationРожко І. І., Кулик М. І. Аналіз сортів бобових овочевих культур за господарсько-корисними ознаками, кількісним та якісним складом в реєстрі сортів рослин. Сучасні напрями та досягнення селекції і насінництва сільськогосподарських культур : матеріали ІІІ всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 31 берез. 2025 р.). Полтава : ПДАУ, 2025. С. 44–46.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18877
dc.language.isouk
dc.publisherПДАУ
dc.subjectДержавний реєстр сортів
dc.subjectовочеві культури
dc.subjectбобові
dc.subjectсорт
dc.subjectгосподарсько-корисні ознаки
dc.subjectкількісний склад
dc.subjectякісний склад
dc.titleАналіз сортів бобових овочевих культур за господарсько-корисними ознаками, кількісним та якісним складом в реєстрі сортів рослин
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
Аналіз сортів бобових.pdf
Size:
1.06 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: