Publication:
Аналіз технології виробництва свинини в умовах ПП «імені Калашника» Полтавського району Полтавської області

dc.contributor.authorЧередник А.В
dc.date.accessioned2025-04-07T10:33:12Z
dc.date.available2025-04-07T10:33:12Z
dc.date.issued2022
dc.descriptionЧередник А.В. Аналіз технології виробництва свинини в умовах ПП «імені Калашника» Полтавського району Полтавської області: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 43 с.
dc.description.abstractаналіз технології виробництва свинини в умовах ПП «імені Калашника» Полтавського району Полтавської області
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18738
dc.language.isouk
dc.titleАналіз технології виробництва свинини в умовах ПП «імені Калашника» Полтавського району Полтавської області
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
Microsoft Word _ ДР_Чередник А.pdf
Size:
12.22 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: