Publication: Моделювання системи управління інноваційно орієнтованими суб’єктами агропродовольчої сфери
Loading...
Date
2024-05
Authors
Федірець, Олег Володимирович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
"Агросвіт", м. Київ
Abstract
Агропродовольча сфера стикається з жорсткою конкуренцією як на внутрішньому, так і на міжнародному ринках. Інновації є ключовим фактором, що дозволяє компаніям цій галузі залишатися конкурентоспроможними та випереджати своїх конкурентів. Попит споживачів на продукти харчування постійно змінюється. Інновації дозволяють компаніям цій галузі задовольняти мінливі потреби споживачів та пропонувати нові продукти та послуги. Агропродовольча сфера стикається з низкою проблем, пов'язаних зі стійкістю, таких як зміна клімату, дефіцит води та виснаження грунту. Інновації можуть допомогти компаніям цій галузі вирішити ці проблеми та стати більш стійкими.
Description
Keywords
моделювання, система, управління, інноваційно орієнтовані суб'єкти, агропродовольча сфера
Citation
Федірець О. В., Орлова О. М., Іващук О. А. Моделювання системи управління інноваційно орієнтованими суб’єктами агропродовольчої сфери. Агросвіт. Київ, 2024. № 15. С. 15-22
URL: https://www.nayka.com.ua/index.php/agrosvit/article/view/4277/4312
DOI: 10.32702/2306-6792.2024.9.4