Publication:
Удосконалення технології печива з використанням нутового борошна тонкого помолу.

dc.contributor.authorКір'ян Роман
dc.contributor.authorШелудько Вікторія
dc.date.issued2024-08
dc.description.abstractАНОТАЦІЯ Кір'ян Роман Миколайович. Удосконалення технології печива з використанням нутового борошна тонкого помелу. Кваліфікаційна робота за освітньо-професійною програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2024 рік. Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки на 63 с., що містить 14 рисунків, 7 таблиць, 67 літературних джерел. Мета кваліфікаційної роботи полягає в удосконаленні технології затяжного печива з використанням нутового борошна тонкого помелу. Об’єкт дослідження - технологія затяжного печива. Методи дослідження – фізико-хімічні, структурно-механічні, мікробіологічні, органолептичні, статистичний аналіз. Пояснювальна записка містить огляд літературних джерел, опис методик, результати проведених досліджень. Визначено показники якості вхідної сировини, встановлено, що якість вхідної сировини відповідає вимогам стандартів. Досліджено показники якості тіста і готових виробів використанням нутового борошна тонкого помелу. Визначено показники якості готових виробів протягом зберігання. Встановлено, що зразки з добавкою зберегли гарні показники якості, значення яких залишилось в межах діючих стандартів. За результатами досліджень удосконалено технологію затяжного печива за рахунок використання нутового борошна тонкого помелу, розроблено рецептуру виробів з оптимальною кількістю добавки, досліджено показники якості виробів. Ключові слова: затяжне печиво, нутове борошно, борошняні кондитерські вироби.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/19892
dc.language.isouk
dc.subjectзатяжне печиво
dc.subjectнутове борошно
dc.subjectборошняні кондитерські вироби
dc.titleУдосконалення технології печива з використанням нутового борошна тонкого помолу.
dc.typeOther
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
Кірян (магістр)_Freeze.pdf
Size:
9.11 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: