Publication:
Збереження цибулі ріпчастої залежно від її якості

dc.contributor.authorБараболя, Ольга Валеріївна
dc.contributor.authorЗакарлюка, Л.
dc.date.accessioned2023-11-22T09:48:52Z
dc.date.available2023-11-22T09:48:52Z
dc.date.issued2023
dc.description.abstractЦибуля ріпчаста - одна з найпоширеніших та популярних овочевих культур, особливо ми відчули це в цьому році, після того, як окупанти захопили південні області нашої країни. Цибуля ріпчаста це культура довготривалого зберігання [1]. Як відомо, виробництво овочевої продукції в Україні має сезонний характер, тому лише від 15 до 20% вирощеного врожаю овочевих надходить до споживачів у свіжому вигляді. Переважно частина цибулі зберігається у спеціальних сховищах протягом певного періоду. Термін зберігання овочевої продукції значною мірою залежить від якості отриманого врожаю та подальших умов її зберігання в сховищах. Найкраще зберігати якісну, стандартну продукцію з високим вмістом біохімічних показників. Наукова спільнота постійно знаходиться в пошуку шляхів та способів поліпшення якості овочевої продукції та зниження втрат під час зберігання [1].
dc.identifier.citationБараболя О. В., Закарлюка Л. Ю. Збереження цибулі ріпчастої залежно від її якості. Теоретичні і практичні аспекти розвитку галузі овочівництва в сучасних умовах : матеріали VI міжнар. наук.-практ. конф. (сел. Селекційне, Харківська обл., 25 трав. 2023 р.). Вінниця : ТОВ ТВОРИ, 2023. С. 8–9.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15425
dc.language.isouk
dc.subjectЦибуля ріпчаста
dc.subjectякість
dc.subjectзбереження
dc.subjectзберігання
dc.titleЗбереження цибулі ріпчастої залежно від її якості
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Бараболя Закрлюка.pdf
Size:
103.36 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: