Publication: Збереження цибулі ріпчастої залежно від її якості
dc.contributor.author | Бараболя, Ольга Валеріївна | |
dc.contributor.author | Закарлюка, Л. | |
dc.date.accessioned | 2023-11-22T09:48:52Z | |
dc.date.available | 2023-11-22T09:48:52Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.description.abstract | Цибуля ріпчаста - одна з найпоширеніших та популярних овочевих культур, особливо ми відчули це в цьому році, після того, як окупанти захопили південні області нашої країни. Цибуля ріпчаста це культура довготривалого зберігання [1]. Як відомо, виробництво овочевої продукції в Україні має сезонний характер, тому лише від 15 до 20% вирощеного врожаю овочевих надходить до споживачів у свіжому вигляді. Переважно частина цибулі зберігається у спеціальних сховищах протягом певного періоду. Термін зберігання овочевої продукції значною мірою залежить від якості отриманого врожаю та подальших умов її зберігання в сховищах. Найкраще зберігати якісну, стандартну продукцію з високим вмістом біохімічних показників. Наукова спільнота постійно знаходиться в пошуку шляхів та способів поліпшення якості овочевої продукції та зниження втрат під час зберігання [1]. | |
dc.identifier.citation | Бараболя О. В., Закарлюка Л. Ю. Збереження цибулі ріпчастої залежно від її якості. Теоретичні і практичні аспекти розвитку галузі овочівництва в сучасних умовах : матеріали VI міжнар. наук.-практ. конф. (сел. Селекційне, Харківська обл., 25 трав. 2023 р.). Вінниця : ТОВ ТВОРИ, 2023. С. 8–9. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15425 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.subject | Цибуля ріпчаста | |
dc.subject | якість | |
dc.subject | збереження | |
dc.subject | зберігання | |
dc.title | Збереження цибулі ріпчастої залежно від її якості | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |