Publication: Вплив фізіологічних особливостей рослин ріпаку на ступінь пошкодження його комплексом фітофагів
No Thumbnail Available
Date
2025
Authors
Піщаленко, Марина Анатоліївна
Саєнко, А.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ПДАУ
Abstract
В овочівництві відкритого грунту ріпак є однією з основних олійних культур. В даний час для забезпечення населення цією цінною за своїми поживними властивостями продукцією необхідно орієнтуватися на сучасні високоефективні технології обробітку, які дозволяють отримувати високі стабільні врожаї. Такі технології включають всі сучасні елементи вирощування культури, де важливе місце займає захист рослин.
Description
Keywords
Ріпак, фітофаги, пошкодження, фізіологічні особливості
Citation
Піщаленко М., Саєнко А. Вплив фізіологічних особливостей рослин ріпаку на ступінь пошкодження його комплексом фітофагів. Актуальні проблеми сучасної науки: теоретичні та практичні дослідження молодих учених : матеріали ІІІ всеукр. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 14-15 квіт. 2025 р.). Полтава, 2025. С. 82–84.