Publication: Зв'язок якісних показників картоплі та лежкості з кліматичними умовами
dc.contributor.author | Бараболя, Ольга Валеріївна | |
dc.contributor.author | Прудкий, Т. | |
dc.date.accessioned | 2025-05-30T07:28:41Z | |
dc.date.available | 2025-05-30T07:28:41Z | |
dc.date.issued | 2025-04-22 | |
dc.description.abstract | Картопля є однією з найважливіших продовольчих і промислових культур у світі, відома як "другий хліб" [1]. Вона займає важливе місце в харчовій промисловості, сільському господарстві та навіть у фармацевтичній галузі [2]. Високе споживання картоплі обумовлене її поживною цінністю, універсальністю використання та відносною невибагливістю до умов вирощування, що дозволяє успішно культивувати її в різних частинах світу [3, 4]. | |
dc.identifier.citation | Бараболя О. В., Прудкий Т. А. Зв'язок якісних показників картоплі та лежкості з кліматичними умовами. Аграрний бізнес: технології вирощування, зберігання, переробки зернових і олійних культур : матеріали І міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 22 квіт. 2025 р.). Полтава : ПДАУ, 2025. С. 72–74. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18973 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ПДАУ | |
dc.subject | Картопля | |
dc.subject | лежкість | |
dc.subject | якісні показники | |
dc.subject | кліматичні умови | |
dc.title | Зв'язок якісних показників картоплі та лежкості з кліматичними умовами | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |