Publication:
Зв'язок якісних показників картоплі та лежкості з кліматичними умовами

dc.contributor.authorБараболя, Ольга Валеріївна
dc.contributor.authorПрудкий, Т.
dc.date.accessioned2025-05-30T07:28:41Z
dc.date.available2025-05-30T07:28:41Z
dc.date.issued2025-04-22
dc.description.abstractКартопля є однією з найважливіших продовольчих і промислових культур у світі, відома як "другий хліб" [1]. Вона займає важливе місце в харчовій промисловості, сільському господарстві та навіть у фармацевтичній галузі [2]. Високе споживання картоплі обумовлене її поживною цінністю, універсальністю використання та відносною невибагливістю до умов вирощування, що дозволяє успішно культивувати її в різних частинах світу [3, 4].
dc.identifier.citationБараболя О. В., Прудкий Т. А. Зв'язок якісних показників картоплі та лежкості з кліматичними умовами. Аграрний бізнес: технології вирощування, зберігання, переробки зернових і олійних культур : матеріали І міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 22 квіт. 2025 р.). Полтава : ПДАУ, 2025. С. 72–74.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18973
dc.language.isouk
dc.publisherПДАУ
dc.subjectКартопля
dc.subjectлежкість
dc.subjectякісні показники
dc.subjectкліматичні умови
dc.titleЗв'язок якісних показників картоплі та лежкості з кліматичними умовами
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Зв'язок якісних.pdf
Size:
192.31 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: