Publication:
Практико-орієнтований підхід до підготовки здобувачів вищої освіти освітньої програми технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Loading...
Thumbnail Image
Date
2025-02-20
Authors
Кузьменко, Лариса Михайлівна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ПДАУ, м. Полтава
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Abstract
Професійна підготовка здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня освітньої програми Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва у Полтавському державному аграрному університеті передбачає підготовку фахівців, які здатні розв’язувати складні спеціалізовані завдання й практичні проблеми в галузі виробництва продукції тваринництва та її переробки, які характеризується комплексністю та невизначеністю умов. Це освітньо-професійна програма з практико-орієнтованим навчанням, має прикладну орієнтацію – базується на загальновідомих положеннях та результатах наукових досліджень з технології виробництва і переробки продукції тваринництва.
Description
Keywords
підготовка, технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, фахівці, практико-орієнтоване навчання, бакалаври, стейхолдери, професійна діяльність
Citation
Кузьменко Л. М. Практико-орієнтований підхід до підготовки здобувачів вищої освіти освітньої програми технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Інноваційні підходи в освіті: інтеграція технологій, науки та практики у підготовці фахівців : матеріали 56–ї науково – методичної конференції викладачів і аспірантів, (м. Полтава, 19–20 лютого 2025 р.) Полтава, 2025. С. 215-216