Publication:
Формування структури врожаю гібридів кукурудзи за використання біостимулятора Ерайз

dc.contributor.authorШакалій, Світлана Миколаївна
dc.contributor.authorЯковенко, О.
dc.date.accessioned2023-10-24T10:52:09Z
dc.date.available2023-10-24T10:52:09Z
dc.date.issued2023
dc.descriptionШакалій С. М., Яковенко О. О. Формування структури врожаю гібридів кукурудзи за використання біостимулятора Ерайз. Урожайність та якість продукції рослинництва за сучасних технологій вирощування, присвячена 90-річчю з дня народження професора Г. П. Жемели : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (30 вересня 2023 року). Полтава, 2023. С. 158–160.
dc.description.abstractОдна з найбільш продуктивних злакових культур універсального призначення є кукурудза, яку вирощують для продовольчого, кормового і технічного призначення [1–2]. На думку вчених у країнах світу використовується приблизно 20 % зерна кукурудзи для продовольчих потреб, на технічні цілі – 15–20 %, на харчування тваринам – 60–65 %. В ЄС для продовольчих потреб – 20 %, для технічних – 18 %, на корм худобі – 72 %. Важливим показником для формування продуктивного потенціалу гібридів кукурудзи є кількість рядів зерен в качані [3]. В наших дослідженнях ми використовували чотири гібриди різних фірм виробників на двох варіантах контроль (без обробки) та використання Ерайза.
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15356
dc.language.isouk
dc.publisherПолтавський державний аграрний університет
dc.subjectКукурудза
dc.subjectгібриди кукурудзи
dc.subjectврожай
dc.subjectбіостимулятор Ерайз
dc.titleФормування структури врожаю гібридів кукурудзи за використання біостимулятора Ерайз
dc.typeThesis
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Формування структури врожаю.pdf
Size:
2.33 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
16.99 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: