Publication: Формування структури врожаю гібридів кукурудзи за використання біостимулятора Ерайз
dc.contributor.author | Шакалій, Світлана Миколаївна | |
dc.contributor.author | Яковенко, О. | |
dc.date.accessioned | 2023-10-24T10:52:09Z | |
dc.date.available | 2023-10-24T10:52:09Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.description | Шакалій С. М., Яковенко О. О. Формування структури врожаю гібридів кукурудзи за використання біостимулятора Ерайз. Урожайність та якість продукції рослинництва за сучасних технологій вирощування, присвячена 90-річчю з дня народження професора Г. П. Жемели : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (30 вересня 2023 року). Полтава, 2023. С. 158–160. | |
dc.description.abstract | Одна з найбільш продуктивних злакових культур універсального призначення є кукурудза, яку вирощують для продовольчого, кормового і технічного призначення [1–2]. На думку вчених у країнах світу використовується приблизно 20 % зерна кукурудзи для продовольчих потреб, на технічні цілі – 15–20 %, на харчування тваринам – 60–65 %. В ЄС для продовольчих потреб – 20 %, для технічних – 18 %, на корм худобі – 72 %. Важливим показником для формування продуктивного потенціалу гібридів кукурудзи є кількість рядів зерен в качані [3]. В наших дослідженнях ми використовували чотири гібриди різних фірм виробників на двох варіантах контроль (без обробки) та використання Ерайза. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/15356 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Полтавський державний аграрний університет | |
dc.subject | Кукурудза | |
dc.subject | гібриди кукурудзи | |
dc.subject | врожай | |
dc.subject | біостимулятор Ерайз | |
dc.title | Формування структури врожаю гібридів кукурудзи за використання біостимулятора Ерайз | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |