Publication: Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах м’ясокомбінату «Україна» ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи
dc.contributor.author | Герасименко Юрій Олександрович | |
dc.date.accessioned | 2025-04-04T05:45:24Z | |
dc.date.available | 2025-04-04T05:45:24Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.description | Герасименко Ю. О. Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах м’ясокомбінату «Україна» ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 52 с. | |
dc.description.abstract | аналіз технології виробництва ковбасних виробів в умовах підприємства ТОВ «Україна» АПК «Докучаєвські чорноземи» | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18721 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.title | Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах м’ясокомбінату «Україна» ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication |