Publication:
Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах м’ясокомбінату «Україна» ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи

dc.contributor.authorГерасименко Юрій Олександрович
dc.date.accessioned2025-04-04T05:45:24Z
dc.date.available2025-04-04T05:45:24Z
dc.date.issued2022
dc.descriptionГерасименко Ю. О. Технологія виробництва ковбасних виробів в умовах м’ясокомбінату «Україна» ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 52 с.
dc.description.abstractаналіз технології виробництва ковбасних виробів в умовах підприємства ТОВ «Україна» АПК «Докучаєвські чорноземи»
dc.identifier.urihttps://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18721
dc.language.isouk
dc.titleТехнологія виробництва ковбасних виробів в умовах м’ясокомбінату «Україна» ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи
dc.typeLearning Object
dspace.entity.typePublication
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
Microsoft Word _ Герасименко Ю.О.pdf
Size:
13.9 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
License bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
license.txt
Size:
17.09 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: