Publication:
Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного віку

Loading...
Thumbnail Image
Date
2021
Authors
Кайнаш, Алла Петрівна
Будник, Ніна Василівна
Калашник, Олена Володимирівна
Бородай, А. Б.
Мороз Світлана Едуардівна
Ремізова Н. Л.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Український інститут інтелектуальної власності
Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Abstract
Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного віку, що включає підготовку компонентів, приготування тіста, приготування фаршу, формування пельменів, заморожування, який відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається овочева добавка, як овочеву добавку використовують цвітну подрібнену капусту в сирому вигляді, а на стадії приготування тіста додають сухе молоко в сухому вигляді, при цьому компоненти основної сировини беруть у наступному рецептурному співвідношенні, мас. %: а прянощі та допоміжні матеріали беруть у наступному рецептурному співвідношенні, кг на 100 кг від основної сировини: м'ясо індички 17,0-20,0 м'ясо курки 30,0 овочева добавка 5,0-10,0 сухе молоко 1,5-2,0 борошно пшеничне вищого ґатунку 37,0 яйця курячі 2,0 цибуля ріпчаста 2,8 олія рослинна 0,2, сіль 1,0 цукор 0,15 мускатний горіх мелений 0,15 борошно на підсипку 1,0.
Description
Keywords
Діти дошкільного віку, харчування дітей, правильне харчування, спосіб виробництва пельменів, спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного віку
Citation
Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного віку : пат. 145763, Україна: МПК (2021.01), A23L 5/00, A23L 13/40 (2016.01) / А. П. Кайнаш, Н. В. Будник, О. В. Калашник, А. Б. Бородай, С. Е. Мороз, Н. Л. Ремізова ; ; володілець Полтавський державний аграрний університет. № u202001944; заявл. 20.03.2020; опубл. 06.01.2021, Бюл. № 1.