Publication: Технологія виробництва продукції свинарства на промисловій основі
dc.contributor.author | Товстоп’ят Д.І. | |
dc.date.accessioned | 2025-04-03T13:54:20Z | |
dc.date.available | 2025-04-03T13:54:20Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.description | Товстоп’ят Д.І.Технологія виробництва продукції свинарства на промисловій основі: кваліфікац. роб. на здобуття СВО Бакалавр; спеціальність: 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ПДАУ. Полтава, 2022. 50 с. | |
dc.description.abstract | проаналізувано технологію виробництва свинини у умовах ТОВ НВП «Глобинський свинокомплекс», порівняно різні технології виробництва свинини і розрахувати їх економічну ефективність | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18719 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.title | Технологія виробництва продукції свинарства на промисловій основі | |
dc.type | Learning Object | |
dspace.entity.type | Publication |