Publication: Якість зберігання картоплі залежно від ураження хворобами
dc.contributor.author | Бараболя, Ольга Валеріївна | |
dc.contributor.author | Прудкий, Т. | |
dc.date.accessioned | 2025-05-30T07:03:10Z | |
dc.date.available | 2025-05-30T07:03:10Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description.abstract | Однією з основних причин низької врожайності картоплі є широке розповсюдження різних хвороб. В даний час зросла шкідливість багатьох відомих раніше хвороб - фітофторозу, альтернаріозу, всіх видів парші та інших. Все більшу шкоду стали наносити хвороби, які раніше відносились до групи мало поширених і лише потенційно шкідливих, а саме: резинова, рожева та столонна гнилизна картоплі. Почастішали випадки ураження кільцевою гнилизною - дуже шкідливого захворювання бульб. Хвороби є однією з основних причин значного недобору врожаю картоплі, зниження її якості [1]. | |
dc.identifier.citation | Бараболя О. В., Прудкий Т. А. Якість зберігання картоплі залежно від ураження хворобами. Ефективне функціонування екологічно-стабільних територій у контексті стратегії стійкого розвитку: агроекологічний, соціальний та економічний аспекти : матеріали VIII міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 12 груд. 2024 р.). Полтава, 2024. С. 27–28. | |
dc.identifier.uri | https://dspace.pdau.edu.ua/handle/123456789/18968 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.subject | Картопля | |
dc.subject | зберігання | |
dc.subject | ураження | |
dc.subject | хвороба | |
dc.title | Якість зберігання картоплі залежно від ураження хворобами | |
dc.type | Thesis | |
dspace.entity.type | Publication |